Amazon Guess The Cricketer Quiz Answers Win Fitbit Fitness Smartwatch

Answer Amazon Guess The Cricketer Quiz Answers is updated, now you can play Amazon Guess The Cricketer Quiz to enter in the amazon funzone lucky draw to win Win Fitbit Fitness Smartwatch

Today Amazon Quiz Answers Details

  • Amazon Quiz Today Prize – Win Fitbit Fitness Smartwatch
  • Quiz Date – 12 April 2021
  • Winner Announcement – 12 April 2021

How To Play Guess The Cricketer Amazon Quiz –

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz ” Banner tap on it.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Guess The Cricketer Quiz Answers -Win Fitbit Fitness Smartwatch

Q1: Guess who played most IPL matches as captain?

Answer 1: (D) MS Dhoni

Q2: Guess who holds the record for having bagged the most number of wickets in IPL?

Answer 2: (A) Lasith Malinga

Q3: Guess who is referred to as the ‘Run-Machine’? Hint – He’s the only Indian to score a hundred on his World Cup debut!

Answer 3: (B) Virat Kohli

Q4: Guess who holds the record for most sixes scored in IPL ever?

Answer 4: (C) Chris Gayle

Q5: Guess who hit biggest six in IPL in terms of the length the ball travelled?

Answer 5: (B) Robin Uthappa

Amazon Food Hunt Quiz Answers -Win Rs.5000

Here is the Food Hunt Amazon Quiz Answer Today:

For Bangalore Users Only

Q1: Which of these restaurants is famous for Thatte Idli?

Answer 1: (D) All of the above

Q2: Which batsman started his international cricketing career at the age of 16?

Answer 2: (A) Shivaji Military Hotel

Q3: Which of these restaurants is famous for Benne Dosa?

Answer 3: (A) Davanagere Benne Dosa

Q4: Which of these restaurants is famous for Holige?

Answer 4: (A) Mane Holige

Q5: Which of these restaurants are popular for serving Bisi bele bath?

Answer 5: (A) All of the above

I hope this Amazon Guess The Cricketer Quiz  Answers will help you to win this quiz. best luck.

DMCA.com Protection Status

Leave a Comment