Amazon Pay DTH Quiz Answers Win Flat Rs.40 Cashback

Amazon Pay DTH Quiz Answers is updated, now you can play to enter in the amazon funzone lucky draw to win Rs.40 Cashback

Today Amazon Quiz Answers Details

  • Today Amazon Quiz Today Prize – Rs.40 Cashback
  • Quiz Date – 12 April to  2 May 2021
  • Winner Announcement – 15 May 2021

How To Play Amazon Pay DTH Amazon Quiz Today

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz  ” Banner, tap on it.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Pay DTH Quiz Answers Win – Rs.40 Cashback

Q1: To get a DTH recharge on Amazon, one has to visit which page?

Answer 1: (A) Amazon Pay

Q2: To pay for a DTH recharge on Amazon, what are the payment methods you can use?

Answer 2: (D) All of the above

Q3: To get the receipt and status of recharge done on DTH, which is the page you can visit?

Answer 3: (C) Your Orders

Q4: To check the eligible offers for their DTH recharge, you can visit DTH recharge Page on Amazon Pay?

Answer 4: (A) True

Q5: Which are the top DTH Brands for which you can recharge on Amazon Pay?

Answer 5: (D) All of the above

I hope this Amazon Pay DTH Quiz  Answers will help you to win this quiz. Best Luck.

Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers Win Rs.20000

  • Amazon Quiz Today Prize – Rs.20000
  • Quiz Date – 14 April to  2 May 2021
  • Winner Announcement – 15 May 2021

How To Play Name Amazon Quiz –

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Name Quiz Answers Win – Rs.20000

Q1: You can get an instant digital policy while buying auto insurance on Amazon Pay ?

Answer 1: True

Q2: Prime customers can save more on buying auto insurance on Amazon Pay.

Answer 2: True

Q3: Which of the following additional services related ’to’ auto insurance are provided in top 10 cities on purchase of auto insurance through Amazon Pay ?

Answer 3: All of above

Q4: What does NCB in auto insurance stand for?

Answer 4: No Claim Bonus

Q5: Zero Depreciation or Bumper to Bumper plan covers the full cost of replacement.

Answer 5: True

I hope this Amazon Name Quiz  Answers will help you to win this quiz. best luck.