Amazon Quiz Answers Today 14th April 2021 win 5000 Pay Balance

Amazon Quiz Answers Today 14th April 2021: Amazon QuizTime is back with the new 5000 Pay Balance. Amazon Asked General Knowledge based Five questions with Options & You Have to Select Correct options to submit Answers.

Guys Amazon 14 April Quiz Will starts daily at 8:00 AM & it will end at 12:00 PM. During the Amazon Quiz Answers 14 April 2021 visit our website or telegram channel to get the right answers.

Dear viewers 1st January Amazon Quiz Quiz is live now. and if you want to 5000 Pay Balance by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Amazon 5000 Pay Balance Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Amazon Daily Quiz Contest is Live Now. You can play the Amazon quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Amazon Quiz 14 April 2021 Answers & 5000 Pay Balance 

Amazon Quiz 13 April 2021 Answers

Q1: In March 2021, the UN General Assembly adopted an India-sponsored resolution declaring 2023 as the International Year of what?

Answer 1: (D) Millets

Q2: Which country is building the world’s first platypus sanctuary?

Answer 2: (B) Australia

Q3: Which surveillance satellite, built by PES University students for DRDO, was deployed in space to monitor the Indian Ocean Region?

Answer 3: (A) SindhuNetra

Q4: In which story is this animal referred to as “Kichi”?

Answer 4: (B) Mowgli

Q5: What particular phrase is associated with this Google product?

Answer 5: (D) Hey Google!

12 April 2021 Answers

Q1: According to the Hurun Global Rich List 2021, which country leads with the most number of billionaires at 1058?

Answer 1: (C) China

Q2: Hosting nearly 62,000 people, the Al Hol camp is one of the largest refugee camps in which conflict ridden country?

Answer 2: (D) Syria

Q3: Which is the first dedicated commercial mission of NewSpace India Limited?

Answer 3: (A) Amazonia-1

Q4: This is a cosplay of a DC character, named what?

Answer 4: (C) Diana

Q5: Which technology company produces this product?

Answer 5: (D) Microsoft

DMCA.com Protection Status

Leave a Comment