Amazon Quiz Answers Today 27 April 2021 win GoPro Hero 9

Amazon Daily Quiz Today 27 April 2021 : Win GoPro Hero 9 Camera : Todays Amazon Daily Quiz

Amazon Daily Quiz Today 27 April 2021 : Amazon India is back with the daily Amazon Quiz where users can answer questions and stand a chance to Win GoPro Hero 9. All you have to do is that just give the right answers to all the 5 questions asked.

Amazon quizzes focus on product trivia and provide the opportunity for customers to Win GoPro Hero 9. The prizes for these quizzes range from free products (including mobile phones and other gadgets) and goodies to Amazon Pay balance.

This Amazon Daily Quiz Contest is Live Now. You can play the Amazon quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How To Play

Amazon Daily Quiz Today 27 April 2021 : Live Updates

Q1 : On the occasion of National Maritime Day in India, observed on April 5th, an award named what is presented?

Answer : Varuna

Q2 : Recently, which of these vaccines was denied emergency use authorization in India by the government’s Subject Expert Committee?

Answer : Sputnik- V

Q3 : Which organisation headquartered in Vienna, agreed to gradually ease its oil output cuts from May onwards?

Answer : OPEC

Q4 : The defending Olympic champion in women’s singles in this sport is from which country?

Answer : Spain

Q5 : In the Marvel Cinematic Universe, this superhero is NOT alive during the timeline of which of these movies ?

Answer : Spiderman: Far from Home

Amazon Quiz Answers Today 27 April

Amazon Panasonic Air Conditioner Quiz Answers : Live Updates

Q1: When was Panasonic Group Founded ?

Answer : 1918

Q2: Which of these phrases is the tag line of Panasonic Air Conditioner?

Answer : Meet the Future

Q3: What is Panasonic Air Conditioner ‘Anti Covid 19’ Technology called?

Answer : Nanoe™ X

Q4: Panasonic smart Air Conditioners work with which of the Below?

Answer : All Of the Above

Q5: Panasonic Air Conditioner Jet Stream Technology throws cool Air upto __?

Answer : 45FT

Leave a Comment