Amazon Quiz Answers Today 27 August 2021 Win 15000

Amazon Quiz Answers Today 27 August 2021 Win 15000, Amazon Quiz Answers Today Is Live Now. You Can Submit The Correct Amazon Quiz On 27th August Answers Today. If You Play Today’s 27th August Amazon Quiz, You Will Enter The Amazon Quiz 27 August Lucky Draw To Win A 15000 Pay Balance. Amazon 15000 Pay Balance Quiz Is The Best Way To Increase Your General Knowledge.

Friends, We Are Trusted & A Popular Source Of Daily Amazon Quiz Answers. Many Peoples Are Visiting Our Blog Regularly So If You Are A Daily Quiz Player & Searching For Amazon Quiz 27 August Answers Then This Is The Right Website.

Amazon 15000 Pay Balance Quiz Time FZ Contest Timings & Prize Details

  • Amazon Quiz Today Prize – 15000 Pay Balance Amazon QuizTime
  • Quiz Date – 27 August 2021
  • Daily Timing – 12:00 AM To 11:59 PM
  • Winner Announcement – 27th August 2021, 11:59 PM

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 27 August Win 15000 Pay Balance

  1. Answer 1: (C) Bolero
  2. 2 Answer 2: (A) Southern Ocean
  3. Answer 3: (B) Novak Djokovic
  4. 3 Answer 4: (A) Nintendo
  5. Answer 5: (B) Madrid

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

Q1: Which Mahindra Car Model, Relaunched In 2021, Is Named After A Dance That Developed In Late 18th Century Spain?

Answer 1: (C) Bolero

Q2: In June 2021, National Geographic Officially Recognised What As The World’s Fifth Ocean?

Answer 2: (A) Southern Ocean

Q3: In July 2021, Who Won His Sixth Wimbledon Title?

Answer 3: (B) Novak Djokovic

Q4: This Character Has Been A Mascot Of Which Company?

Answer 4: (A) Nintendo

Q5: Identify This City, The Most Populous City Of Spain.

Answer 5: (B) Madrid

Amazon Quiz 19 August 2021

Q1: Albino Palm Civet Was Sighted Recently After 129 Years In Satkosia Tiger Reserve In Which State?

Answer 1: (A) Odisha

Q2: Which Company Is Selling Off Yahoo And AOL For About Half Of The Cost It Paid To Acquire Them?

Answer 2: (C) Verizon

Q3: Mark Selby Recently Became A Four-Time World Champion In Which Sport?

Answer 3: (D) Snooker

Q4: Name The Tallest Version Of This In The World.

Answer 4: (C) Kingda Ka

Q5: Name This Breed Of Cat

Answer 5: (A) Bengal Cat

Amazon Quiz 18 August 2021

Q1: Valmiki National….. National Park In Which State Of India?

Answer 1: (D) Bihar

Q2:In July 2021, The Department Of Public Enterprises Was Shifted To Which Ministry?

Answer 2: (A) Ministry Of Finance

Q3:Which Reusable Robotic Space Plane Is Scheduled By NASA To Deliver Cargo To The International Space Station In 2022?

Answer 3: (B) Dream Chaser

Q4: Which Indian City Is This UNESCO World Heritage Site Located In?

Answer 4: (D) Agra

Q5: Which Famous Basketball Player From This Country Recently Became The MVP In The NBA Finals?

Answer 5: (B) Giannis Antetokounmpo

Amazon Quiz Answers Today 27 August 2021 Win 15000