Amazon Quiz Answers Today 29 August 2021 Win 10000

Amazon Quiz Answers Today 29 August 2021 Win 10000, Amazon Quiz Answers Today Is Live Now. You Can Submit The Correct Amazon Quiz On 29th August Answers Today. If You Play Today’s 29th August Amazon Quiz, You Will Enter The Amazon Quiz 29 August Lucky Draw To Win A 10000 Pay Balance. Amazon 10000 Pay Balance Quiz Is The Best Way To Increase Your General Knowledge.

Amazon Quiz Answers Today 29 August 2021 Win 10000, Friends, We Are Trusted & A Popular Source Of Daily Amazon Quiz Answers. Many Peoples Are Visiting Our Blog Regularly So If You Are A Daily Quiz Player & Searching For Amazon Quiz 29 August Answers Then This Is The Right Website.

Amazon 10000 Pay Balance Quiz Time FZ Contest Timings & Prize Details

  • Amazon Quiz Today Prize – 10000 Pay Balance Amazon QuizTime
  • Quiz Date – 29 August 2021
  • Daily Timing – 12:00 AM To 11:59 PM
  • Winner Announcement – 29th August 2021, 11:59 PM

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 29 August Win 10000 Pay Balance

  • (D) Gandhinagar
  • (C) Twitter
  • (A) Israel
  • (A) India
  • (D) Galapagos Penguin

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

Q1: In Which City Is India’s First Redeveloped Railway Station With A 5 Star Hotel Located?

Answer 1: (D) Gandhinagar

Q2: Which Social Media Platform Announced Shutting Down The Fleets Feature, Eight Months After It Was Launched?

Answer 2: (C) Twitter

Q3: Which Country Recently Legally Declared Themselves As “The Nation State Of The Jewish People”?

Answer 3: (A) Israel

Q4: Which Country Defeated This Nation, To Win Its First Olympic Medal In Hockey In 41 Years At The Tokyo Olympics?

Answer 4: (A) India

Q5: Which Is The Only Species Of This Bird That Is Found North Of The Equator?

Answer 5: (D) Galapagos Penguin

Amazon Quiz 19 August 2021

Q1: Albino Palm Civet Was Sighted Recently After 129 Years In Satkosia Tiger Reserve In Which State?

Answer 1: (A) Odisha

Q2: Which Company Is Selling Off Yahoo And AOL For About Half Of The Cost It Paid To Acquire Them?

Answer 2: (C) Verizon

Q3: Mark Selby Recently Became A Four-Time World Champion In Which Sport?

Answer 3: (D) Snooker

Q4: Name The Tallest Version Of This In The World.

Answer 4: (C) Kingda Ka

Q5: Name This Breed Of Cat

Answer 5: (A) Bengal Cat

How To Play Daily Amazon Quiz Of The Day Answers Today 29th August –

If You Are Looking To Play Amazon Quiz Of The Day, You Are At The Right Place. I Will Guide You Through How You Can Play The Amazon Quiz. To Play The Amazon Quiz Either You Have To Install An Amazon App On Your Smartphone Or Visit Amazon Mobile Website. Log In With Your Amazon Account. Search For Quiz Or FunZone In The Search Bar And Then You Enter The Fun Zone Area Where You Can See All The Running Quizzes On The Platform. Pick Any One Of Them As Per Your Interest And Start Answering The Questions. That’s How You Can Play Amazon Quiz.

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 29 August ” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.