Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 22 April 2021 Win More Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 22 April 2021 – Dear viewers Daily Trivia Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Daily Trivia Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Flipkart Daily Trivia Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Daily Trivia quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Daily Trivia Quiz Flipkart Quiz 22nd April 2021

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Daily Trivia answers Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Daily Trivia Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
  • Prizes – Exciting Prizes
  • Based on- General Knowledge
  • Flipkart Daily Trivia Contest Date – 22 April, 12.00 AM To 12:59 PM
  • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  • Result – Immediately

Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers Today 22 April 2021

Q1: The captain of which of these IPL team is married to a Bollywood actress?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: This former Indian player is the current fielding coach of which IPL team?

Answer 2: Delhi Capitals 

Q3: Delhi Capitals player Steve Smith previously played for which IPL team?

Answer 3: Rajasthan Royals

Q4: Who won the Purple Cap for taking the most wickets in IPL 2020?

Answer 4: Kagiso Rabada

Q5: Who was the first overseas player to captain the IPL team Delhi Daredevils?

Answer 5: JAMES HOPES

21 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of these teams has played in all the IPL seasons till date?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: Which team is being captained by the player shown in the picture?

Answer 2: Delhi Capitals

Q3: What is the maximum number of players allowed in an IPL squad this season?

Answer 3:  25

Q4: Who won the Orange Cap for scoring the maximum runs in IPL 2020?

Answer 4: KL Rahul

Q5: Who among these has taken 6 wickets in an innings in the IPL?

Answer 5: Adam Zampa

Leave a Comment