Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 24 April 2021 : Fake or Not Fake 24 April 2021 Today

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 24 April 2021 – Dear viewers Fake or Not Fake Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Fake or Not Fake Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Fake or Not Fake quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 3 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Aage Kya Atrangi Drams Quiz  24 April 2021

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Fake or Not Fake answers Quiz

4. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers
  • Episode No. 133
  • Prizes – Exciting Prizes
  • Based on- General Knowledge
  • Flipkart Fake or Not Fake Contest Date – 24th April, 12.00 AM To 11:59 PM
  • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  • Result – Immediately

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest Answers 24 April: Episode no 133

Here are Todays Fake or Not Fake Question With Answers :

Q1: Full form of Ph.D is Doctor of Psychology.

Answer 1: FAKE

Q2: Mercury is the only planet in the solar system which doesn’t have a natural satellte of its own.

Answer 2: FAKE

Q3: Major Dhyanchand was offered German citizenship by Adolf Hitler after 1936 Olympics

Answer 3: NOT FAKE

23 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No. 132

Q1: The word ‘Tamarind’ is originated from a Tamil word.

Answer 1: FAKE

Q2: Yamuna river starts from The Himalayas and merges with Bay of Bengal at the end.

Answer 2: FAKE

Q3: Mosquitos have 2 wings and 3 pair of legs.

Answer 3: NOT FAKE

22 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No. 131

Q1: Patola is a type of saree which is found in Punjab.

Answer 1: FAKE

Q2: Human body smells due to sweating.

Answer 2: FAKE

Q3:  Manu Bhaker represents India in International shooting competitions.

Answer 3: NOT FAKE

Leave a Comment