Flipkart Quiz Today

Flipkart Quiz This Quiz Contest is Live Now. You can play the quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Quiz Answers

4. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

  • Amazon Good Friday Quiz : In German speaking countries, Good Friday is often referred to as Karfreitag which means what in German?

    In German speaking countries, Good Friday is often referred to as Karfreitag which means what in German?

    Amazon Good Friday Quiz Win 25000 pay balance by Giving Amazon Good Friday Quiz Answers.

    Win Amazing Prizes by playing Amazon Good Friday Quiz. Amazon Daily Quiz having 5 questions and you have to answer all right.

    Amazon Good Friday Quiz is mostly based on general knowledge.

    Q – 1) In German speaking countries, Good Friday is often referred to as Karfreitag which means what in German?

    Answer :  Mourning Friday

    Q – 2) The story of Jesus’ last days is known by which of these names, that would remind you of a movie directed by Mel Gibson?

    Answer : The Passion of Christ

    Q – 3) Some church services on Good Friday, conclude with the bell tolling how many times in succession to represent each year of Jesus’ life?

    Answer : 33

    Q – 4) In Bermuda, locals celebrate Good Friday by doing something which symbolizes Christ’s ascension to heaven. What are we talking about?

    Answer : Flying Kites

    Q – 5) On Good Friday in Bensheim there is a large procession, one of the biggest in the world. In which country is Bensheim located?

    Answer : Germany

    Q – 6) In Ireland, for 90 years establishments were barred from selling what on Good Friday, till the ban was lifted in 2018?

    Answer : Alcohol

    How to Play Amazon Quiz Today?

    1) You can play quiz only on Amazon App, so you have to download & install the Amazon Android or iOS app from Google Play Store or Apple’s App Store.

    2) Open Amazon App & Sign in into your Amazon Account with registered Email and Password (Create an account if you do not have an existing Amazon account)

    3) Now go to the Amazon Quiz page by clicking on the

    Menu > Program & Features > FunZone

    4) Now just click the quiz which you want to complete by tapping the “Start” Button

    5) You have to answer the all questions correctly in the Daily Amazon Quiz in order to be eligible to win exciting prizes

    6) After answering all questions correctly of the quiz, you will be eligible for the Amazon Quiz winners’ lucky draw.

    7) The Amazon Quiz lucky draw winners are announced on the winners list declaration date.

  • Flipkart Beat The Genius Answers 15 June 2021

    Flipkart Beat The Genius Answers 15 June 2021, Flipkart Beat The Genius Quiz Answers 15 June 2021 – Dear viewers Beat The Genius Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Beat The Genius Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

    This Flipkart Beat The Genius Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Beat The Genius quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

    How to Play Flipkart Beat The Genius Quiz 15 June 2021

    • Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
    • Open & Sign in to the Flipkart App.
    • Search “Game Section in the app & Find Fake or Not Fake answers Quiz
    • There will be a total of 3 questions
    • Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

    Flipkart Beat The Genius Quiz Details

    • Quiz Name – Flipkart Beat The Genius Quiz Answers
    • Prizes – Exciting Prizes
    • Based on- General Knowledge
    • Flipkart Beat The Genius Contest Date –15 June, 12.00 AM To 11:59 PM
    • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
    • Result – Immediately

    Flipkart Beat The Genius Quiz Contest Answers 15 June :

    Q1: In which state would you find khajuraho temples?

    Answer 1: D – Madhya Pradesh

    Q2: Ms Dhoni announced his retirement from international cricket with a social media post featuring which song?

    Answer 2: A – Main Pal Do Pal Ka

    Q3: The former chairman of which indian business house was the first licensed pilot in India?

    Answer 3: C – Tata

    Q4: How many languages are there on the language panel of an Indian rupee note?

    Answer 4: A – 15

    Q5: A symbolic representation of what food item was found on the official flag of the nizams of hyderabad?

    Answer 5: B – Kulcha

    Flipkart Beat The Genius Answers 15 June 2021

    I hope this Flipkart Beat The Genius Quiz will lucky for you will win. best luck.

  • Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 15 June 2021

    Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 15 June 2021, Dear viewers Flipkart Dam Sahi Hai Quiz is live now.

    if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Dam Sahi Hai Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

    This Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Dam Sahi Hai quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 3 correct answers to The Quiz.

    How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Today 15 June 2021

    • Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
    • Open & Sign in to the Flipkart App.
    • Search “Game Section in the app & Find Fake or Not Fake answers Quiz
    • There will be a total of 3 questions
    • Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Gifts.

    Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Details

    • Quiz Name – Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers
    • Episode No. 40
    • Prizes – Exciting Prizes
    • Based on – General Knowledge
    • Flipkart Dam Sahi Hai Contest Date – 15 June, 12.00 AM To 11:59 PM
    • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
    • Result – Immediately

    Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Contest Answers 15 June – 

    Here are Todays Dam Sahi Hai Question With Answers : 

    Episode No.39 – Pro Gaming Setup

    Q1: Does The Sony Sa 80w Bluetooth Home Theather Have Built In Fm Radio

    Answer 1: NO

    Q2: Who Is The Brand Ambassdor Of Whirlphool For The Year Of 2021?

    Answer 2: KIRTI SENON

    Q3: What Is The Correct MRP Of Flipkart Perfect Home Up,Light Wall Lamp?

    Answer 3: 1792

    Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 15 June 2021 Answer Is Live!!!

  • Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 15 June 2021

    Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 15 June 2021, Dear viewers Prize Wali Paathshala Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

    This Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Prize Wali Paathshala quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 3 correct answers to The Quiz.

    How to Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz 15 June 2021

    • Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
    • Open & Sign in to the Flipkart App.
    • Search “Game Section in the app & Find Prize Wali Paathshala answers Quiz
    • There will be a total of 3 questions
    • Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

    Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Details

    • Quiz Name – Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers
    • Episode No. 50
    • Season No. 2
    • Prizes – Exciting Prizes
    • Based on – General Knowledge
    • Flipkart Prize Wali Paathshala Contest Date – 15 June, 12.00 AM To 11:59 PM
    • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
    • Result – Immediately

    Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Contest Answers 15th June:

    Here are Today Prize Wali Paathshala Question With Answers : 

    Episode No. 50 -Heritage Landmarks 

    Q1: Identify the plant?

    Answer 1: Bamboo

    Q2: Which of these actors is an engineer?

    Answer 2: TAPSEE PANNU – B

    Q3: Which of these landmarks were not built by the British?

    Answer 3: Tajmahal Palace – A

    Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 15 June 2021 Is Live

    You Can Play The Prize Wali Paathshala Quiz And Win Assured Prizes. If You Are Looking For Fast And Right Answers Here Are All 3 Correct Answers To The Quiz.

  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 15 June 2021

    Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 15 June 2021 – Dear viewers Flipkart Khel Paheliyon Ka Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here the fastest correct Answers to win Flipkart Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

    How to Play Flipkart Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz 15 June 2021

    • Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
    • Open & Sign in to the Flipkart App.
    • Search “Game Section in the app & Find Khel Paheliyon Ka Quiz
    • There will be a total of 3 questions
    • Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

    Flipkart Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Details

    • Quiz Name – Flipkart Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers
    • Prizes – Exciting Prizes
    • Based on- General Knowledge
    • Flipkart Flipkart Khel Paheliyon Ka Contest Date – 15 June, 12.00 AM To 11:59 PM
    • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
    • Result – Immediately

    Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Contest Answers 15th June: 

    Episode 14 -Prince Ki Shaadi 

    Q1: Who am I?

    Answer 1: HORSE

    Q2:Who am I?

    Answer 2: SHARK

    Q3:Who am I?

    Answer 3: ELEPHANT

    CHECK OUT LIVE QUIZZES:

    TERMS AND CONDITIONS

    1. This  Contest will commence from 12:00:01 A.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

    2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Flipkart.com.

    3. Once you have signed in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

    4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

    5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

    6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

    7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

    8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

    I hope this Flipkart Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz will lucky for you will win. best luck.

TERMS AND CONDITIONS – Flipkart Quiz

1. This  Contest will commence from 12:00:01 A.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Through this, Quiz Answers you will win this quiz. And for more Flipkart Quiz please follow this AmzQuiz.Com. page. Best luck.

Source: Flipkart App

Tag– Flipkart Daily Trivia Quiz Answers TopHunt, answers today guess what, fake or not answers today, fake or not answer today, time guess what answers today, today answers 8pm 2021, kya bolti public answers today, fake or not answers today, fyi answers today, today answers 8pm 2020, today answers 8pm

Leave a Comment

error: Alert: Content is protected !!