LG Washing Machine Quiz: Amazon Quiz Answers Today 29 April 2021 win LG Washing Machine

Amazon Quiz Answers Today 29th April 2021: Amazon QuizTime is back with the new LG Washing Machine. Amazon Asked General Knowledge based Five questions with Options & You Have to Select Correct options to submit Answers.

Guys Amazon 29 April Quiz Will starts daily at 8:00 AM & it will end at 12:00 PM. During the Amazon Quiz Answers 29 April 2021 visit our website or telegram channel to get the right answers.

Dear viewers 1st January Amazon Quiz Quiz is live now. and if you want to LG Washing Machine by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Amazon LG Washing Machine Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Amazon Daily Quiz Contest is Live Now. You can play the Amazon quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Table of Contents

Amazon Quiz 29 April 2021 Answers & LG Washing Machine 

Q1: The steam engine of the first passenger train in India, will be installed in the premises of which railway station?

Answer 1: (D) Thane railway station

Q2: Nearly 70% of the 85000 H-1B visas, issued every year by the USA are used by professionals from which country?

Answer 2: (A) India

Q3: Which of these cricketers has received the Thar SUV courtesy Anand Mahindra, in return he sent his signed Gabba Test debut jersey?

Answer 3: (C) T Natarajan

Q4: In which of these Thor movies does this character have a major role?

Answer 4: (C) Thor: Ragnarok

Q5: This is the only eagle that is solely native to which continent?

Answer 5: (B) North America

Amazon Quiz 18 April 2021 Answers

Q1: Which national park, that launched night safaris in March 2021, is home to one of the highest density of Royal Bengal tigers in the world?

Answer 1: (A) Bandhavgarh National Park

Q2: Iranaitivu island in the Gulf of Mannar, in news as a proposed burial site for COVID-19 victims, is a part of which country?

Answer 2: (B) Sri Lanka

Q3: Who was the first player to win Man of the Match for India in an ODI in 2021?

Answer 3: (D) Shikhar Dhawan

Q4: This creature is the national animal of which country?

Answer 4: (D) Scotland

Q5: What do the initials written on this candy stand for?

Answer 5: (D) Mars and Murrie

Leave a Comment